Finner inga ord!

Vad hände med oss? Allt känns som bort kastat och som om vi aldrig känt varandra! Ville ha kvar dig i mitt liv men du ville tvärtom, hur kunde allt bli så knas ? Att gråta mig till sömns kan vara jobbigt men att inte ha dig kvar i mitt liv som vän är ännu jobbigare. När ska du förstå? Du sa att jag betydde allt för dig, men nu vill du inte ens känna mig! Vad gjorde jag för fel? Förstår inte :/


Magiska dryck!

Sitter hemma hos mig nu och inväntar Emil och Robert som kommer med hår färg till mig :D Sen blir det kolla handbollen :D Sverige - Danmark idag! 
 
Ikväll kommer lite folk hit så vi ska dricka, tjöta och ha massa sköj ;)
Sen blir det utgång på berså ikväll :) 
 
Nu ska jag färga mitt hår och sen blir det matlagning samt handboll :D
 
Bild på våran magiska drink ;)!

Mys dag

Haha såg nu att ett gammat inlägg kom upp när jag logga in :p Idag har jag jobbat och sen åkte jag hem och stor handla, Nadja hängde inte riktigt med i svängarna när jag handla :p sen va det bara hem och ner till systemet direkt :) fyfan vilken hetta det var när vi gick hem ! När vi kom hem så fixa vi in allt i kylen sen drog vi hem till Nadja för att vara barnvakt åt hennes söta lille bröder :) hennes mamma skulle på Bruce så vi ställde upp idag :) dom har en sån man glider på sån med vatten på haha vi olja in oss och gled som attans, skratta så vi avled nästan haha! Vi har även solat lite idag men ville mest glida haha :) så nu sitter vi och inväntar Annika och hennes man så vi kan få gå hem och sova :) Imorgon blir det för festa hela dagen och sen en go utgång i stora staden med goa :) men nu ska vi kvälls fika och sen hoppas jag vi snart får traska hem :) haft en super dag !


Vädret!

Fyfan vilket underbart väder vi har! Synd bara att man jobbar inomhus :/ köket är en pina dessa dagar. Kvavt och äckligt, man blir seg och benen orkar inte röra sig! Men ni andra som får njuta har det säkert skit bra i detta vädret :) Idag ska jag tvätta när jag kommer hem och sen blir det njuta i solen en sväng med emellan tvättarna :) tur att jag inte har så mycket tvätt idag iaf :) Nu ska jag njuta av solen den sista tiden av min rast :) Ha en bra dag ! Blek tjej på bild, märks att man jobbat hela sommaren inne :p


Glaaaaad

Dagen börja kaos! Skulle ta bussen till jobbet sätter mig på bussen och den gick sönder, springer till nästa buss som går en bit bort sätter mig på och pustar ut tro fan att den med går sönder så dörrarna inte går att stänga så blev att springa tillbaka till hållplatsen jag va på innan och vänta på nästa buss. Hade ju gjort klart allt på jobbet dagen innan så va inte så mycket att göra idag :/. Direkt efter jobbet drog jag till liseberg och åkte massa attraktioner och käka med pappa, hans syster och hennes familj :) jätte trevligt har jag haft! När vi skulle gå skulle pappa spela så ville att han skulle spela på Marabou och han vänder sig om med vinst, snacka om att jag blev glaaaad :D älskar ju choklad haha ! Sa igår att jag skulle sluta med choklad och godis överhuvudtaget pga att jag måste tänka på figuren men jag kunde inte säga nej när pappa fråga om jag ville ha 2 kg schweizernöt choklad. Man är ganska dum om man tackar nej till det haha tycker jag iaf ! Nu blir det hem och gosa ner sig i sängen och kolla tv med Nadja :D <3 Haft en grym dag iaf!


Jobb..

Sitter på jobbet och dör av värme typ! Men ska bli skönt att sitta en stund nu :) efter jobbet blir det en massa musik och städ och lite dans emellan åt haha är det inte kul att städa får man göra det roligt ;) Nadja är hemma hos mig och chillar typ :p Igår va Hanna min granne hemma hos mig också hon lärde mig laga Thai mat i fy fasiken va gött det blev! Hon ska lära mig mer rätter så jag inte bara gör den jag lärde mig igår :p Nog om det :) idag och imorgon blir det städ dagar, torsdag blir det tvätta och fredag ska jag göra lite mumsigheter inför lördag :) ska även försöka lära mig att bränna skivor på min data haha :p är inte bäst på det men måste lära mig någon gång ;) massa att göra denna veckan, tur att jag bara jobbar till kl två varje dag :)! Hoppas även att mina saker från Nelly.com kommer hem i veckan, längtar ju som tusan! <3 Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska börja jobba igen ;) ha en bra dag! Min rätt jag gjorde igår ! Ser den inte mumsig ut!


Sitter på jobbet och har rast :) ska snart börja igen, men får sitta en stund till så då gör jag det :) Sitter och kollar videos från helgen när jag och Nadja va påväg hem. Kan ju säga att jag skrattar något åt dom haha, hade jag fått hade jag lagt ut dom men inte så bra att göra det kanske ;) Idag ska jag till käkkirurgen igen och tvätta av såret och sen hem och ta det lugnt och städa lite :) Sen sova tidigt idag med för är sjukt trött! ;) Nu ska jag fortsätta jobba så kanske skriver efter jag vart hos käkkirurgen :) Hahaha Nadja tycker att krister är en kopia av sid i ice age haha när hon sa detta i lördags brast båda i skratt, fyfan! Hahaha <3 förlåt Krippe men hon har lite rätt där haha!


Pinsamt!

Haha igår va jag och Nadja ute och härja lite :) vi gick till trädgårn fast Nadja blev utsläng med en gång typ haha! Så vi gick till berså hade väldigt trevligt, och dansa typ som aldrig förr :)! Träffa massa trevliga människor också så det blev en bra kväll. När vi skulle hem fråga några om vi skulle med på efterfest haha Nadja säger att dom är fula och vi ska gå haha idag fick vi reda på vilka det va och skäms lite haha fyfan! Jag och Nadja lyckas då alltid haha! Vi skratta så mycket på vägen hem och gjorde störda saker haha! Vi hade en lugn kväll igår drack inte så mycket utan bara gick ut för att dansa :) tummen upp för helgen :)! Haha man kan inget annat än att älska Nadja, trivs jätte bra med henne i mitt sällskap och vi ha fan alltid kul ihop!<3 Nu ska jag snart sova för imorgon är det jobb igen :) blir lite film innan bara. Nu taggar vi nästa helg!


Humm

Idag ligger jag före på jobbet och det känns skönt! :) När jag satt på jobbet förut så stack det till lite i läppen och jag gick och kolla, haha då ser jag att jag har ett slags hål eller vad jag ska kalla det haha man ser in i benet i munnen typ :p blev helt chockad men tyckte det ändå såg fint ut. Fick ringa till tandläkaren och kolla om jag ska boka ny tid och komma in och kolla eller om jag ska låta det läka som det är, men dom skulle ringa tillbaka från avdelningen jag opererades på när dom hade tid :) Det är exakt där jag inte fått tillbaka känseln och där jag har ont så kanske detta har någonting med det att göra :) Vi får väl se vad han säger om han ringer :) Ska jobba klart det sista nu innan jag får gå hem, slutar två så är en stund kvar. Idag ska jag träffa Nadja en sväng och sen blir det nog sova tidigt. Imorgon är det fredag och som jag längtat efter denna dag! :D Bara slappa och chilla hela helgen ska jag göra :) och såklart gå ner och kolla på medeltidsdagarna, där står stall cypress med världens finaste shettisar och har ponny ridning :) Nu måste jag fortsätta jobba för börjar bli seg av att sitta, rast ? Vem behöver det liksom haha ! Ha en bra dag! Kort på mitt lilla hål i tandköttet ;)


Tröttis

Ligger i soffan och håller på att somna, hållt igång efter jobbet pga att jag inte ska somna.
I helgen kanske jag ska hjälpa till på medeltidsdagarna här i kungälv :) så himla mysigt där, om jag inte ska hjälpa till ska jag ändå dit och kolla lite :)
 
Emelie kanske ska komma hit en sväng efter hon vart hos sin pappa och Nadja försöker jag få att lyfta sin lilla söta rompa och möta mig så vi kan ses men hon är så lat... haha!
Beställde hem ett par nya skor från nelly för bara 149 kr, jätte praktiska och precis vad jag behövde. Beställde även hem en klister bh så jag kan ha den under alla klänningar jag brukar gå utan bh med :) och så blev det en jumpsuit -.- va inte meningen att det skulle bli så men kunde inte hålla mig och så va den på rea ^^ ooops!
 
Om inget händer idag ska jag lägga mig snart för är ganska trött i hela kroppen och min käke ömmar :( 
Nu ska jag iaf ringa Nadja och se vad hon håller på med så kanske man kan ta en promenad i det fina vädret innan det blir säng time :) 
 
Hitta massa bilder ifrån när jag va blond, säger bara en sak ALDRIG MER IGEN !!! haha :P

Jobbet.. :)

Nästan klart med allt idag och förberett allt för imorgon :) Lite trött nu men är skönt med lunch rast nu :) fixa lite välling sen börja jobba igen :) Jobbigt att min bedövning inte släppt i min läpp än. Helt öm och känslig i hela munnen :/ Sitter och kollar lite resor, ska nog vänta till vintern och det där innan jag reser men får se. Är ju så sjukt sugen på att åka! Får prata med mina vänner och se ;) Funderar på att köpa ny tv med ! :p hittat en jag vill ha ^^ Nu ska jag fortsätta jobba och sen hoppas jag min kära vän Nadja kommer till mig så jag får höra om hennes nya jobb och hur det gått :) Jag och Nadja fular oss i tvättstugan haha !


Tidigt..

Dags för att sova, feber har jag och min värk ska vi inte ens tala om :'( Imorgon blir det jobb igen, längtar till helgen så jag bara kan mysa med mina bruttor hela helgen :)! Saknar min familj så imorgon kanske jag tar en tripp till kode och hälsar på :) saknar katterna lite med :) Men som sagt nu ska jag sova innan jag dör av smärta typ :/ Nattiii <3


Smärta...

Har så ont i munnen idag och bedövningen är så jobbig! Har ju mått bättre, tar vräk tabletter hela tiden känns det som men det hjälper inte! Har försökt med allt för att det ska gå bort! Och inte nog med munnen så strular ju min mage också och har värk i den. Känns som om detta inte är min dag! När jag kommer hem ska jag mysa mig ner i sängen, kolla film och försöka sova så får jag se om all värk går bort. Nu får jag fortsätta jobba och fixa klart allt. Försöka förbereda så mycket som möjligt för imorgon.


<3

Den kärlek som har uppstått plötsligt tar den längsta tiden att bota....

Tatuering ;)

Kollar lite tatueringar som jag vill göra och har hittat en jag blivit helt kääääär i ;) vill tatuera mig nuuuu! Så funderar på att göra denna ;)


Frukost.. :)

Jag gick upp och gjorde frukost åt mig och Nadja :) Nadja fick varma mackor och smoothie till frukost och jag fick dricka välling ;) inte alls avundsjuk på hennes frukost! Diskade medans mackorna va i ugnen och plocka iordning lite :) Haha skulle ta det lugnt och inte anstränga mig alls första dagarna men jag är inte den personen som kan ta det lugnt och bara chilla utan att göra det minsta lilla :p Ringde även akut tandvården och fråga om min bedövning. Det va helt normalt och kommer försvinna sa hon jag prata med, känns otroligt skönt! Idag ska vi nog bara chilla, några kanske kommer hit och glor film men får se om jag vågar visa mig såhär ;) Nu ska vi fortsätta kolla tough love och lära oss om sliskiga killar haha!


Bedövningen...!

Igår opererades jag ju och fick en massa bedövning. Han sa att bedövningen skulle släppa om några timmar men när den inte släppt efter 24 timmar ska man bli orolig då eller? Börjar bli nervös att jag tappat känseln på riktigt :(! Känner inte min läpp och haka så lite obekvämt ska jag säga! Svullen och äcklig är jag med fast det är ju för operationen. Blir antagligen läkarn idag och kolla om det är vanligt eller att något är fel :/ hoppas detta är vanligt. Nu ska jag fixa lite välling för är lite hungrig :) och lite gott till min vän med !


Killar...?

Vart finns alla snygga, söta, mysiga killar någonstans ?!! Jag vill ha en pojke jag kan mysa med. Men finns inga! Damp typ haha!


Lycklig

Ligger i sängen och kollar film :) Så klart är Nadja här med, hon är ju bäst! Ska snart värma på lite välling och kolla en ny film :) Jag är så lycklig, jag har bästa familjen, bästa vännerna och alla runt om mig betyder mest! Mina tänder är snart klara och jag kommer ha finaste tänderna i stan när allt är klart! :D Ha en go kväll för det ska jag ha!


Operationen!

Operationen gick bra, men fyfan vad ont jag har nu! Bedövningen har inte släppt på ena sidan heller så ser helt mongo ut haha ;) Dom gjorde hela operationen på samma gång så nu har jag bara att sätta in tänderna kvar på underkäken! :) nu är det bara förlängnings skruvarna kvar på överkäken och sen tänderna där, sen är jag klar! Helt underbart att det gick så fort! Idag ska jag och Nadja ha film kväll hemma hos mig :) joina någon ? ;) Sen ska jag försöka få i mig välling också! Blöder fortfarande i munnen så smakar inte särskiljt gott hihi! Nu ska vi hem till Nadja och hämta filmer sen hit igen :)!


Väntar

Sitter i väntrummet för att få gå in och ta bort bågen innan operationen, va dock lite tidig! Är inte så jätte nervös längre men det kommer väl när jag ska lägga mig i stolen. Men ska bli skönt att få det gjort så jag blir av med hela skiten snart ! Kommer få så fina tänder efter detta! Hihi ^^ Måste göra något åt min läpp bara så mina tänder syns sen, antingen blir det botox eller ett typ av läpplyft ;) kommer bli awesome! Men nu ska jag lyssna musik lugna nerverna och hålla tummarna för min lilla Nadja :D ! Jag och min fina vän :)!


Fredag den 13

Lyssnar radio och fixar iordning mig inför att åka till Mölndal :) väntar på min farmor just nu. Nadja skulle ju egentligen med mig men som tur va så fick hon jobb intervju så får träffa henne sen, så glad för hennes skull! Hon kommer hit sen och hälsar på mig :) jag är lite nervös för jag är halsont men hoppas dom opererar ändå! Hoppas det inte är halsfluss bara. Nu ska jag klä på mig för att åka, farmor är utanför :) en bild direkt efter första operationen!


Nervös!

Dags imorgon för operationen ! Vet att allt går bra men ändå lika nervös :/ han som opererar mig är grym, hade jag fått någon annan hade jag inte gått dit ! Nu ska jag sova lite innan man ska upp. Tur att det inte är så jätte tidigt iaf ^^ sen blir det en lugn helg med massa mys! Hoppas på att någon vill komma och film mysa med mig iaf :p Nu ska jag och Nadja nana :) tur att hon sover här och lugnar mina nerver :)! Nattinatti! <3


Arg....

Asså det va sista gången jag hade fest hemma hos mig. Man bjuder hem folk sen saknas det saker hemma, kan man bli mer irriterad då! Hur kan man ens med ? Jag förstår inte! Jaja man lär sig av sina misstag! Ska lugna mig lite och sen lägga mig så jag är pigg för imorgon!


Hunnit mycket...

Vakna 6 min innan min buss gick, såg när den kom och bara sprang rätt ut i vägen framför den så jag hann :) haft fullt upp på jobbet idag på morgonen eftersom jag är ledig imorgon så kommer en annan tjej och ska jobba för mig, så gjorde färdigt typ allt idag eftersom det va första gången hon va ensam och på det stället :) så har vart dubbelt typ hela dagen, men det gick kanon! Sen kom jag hem och nu har jag städat efter svin grisen Krister haha hans lilla plats han har blir jätte grisig på något konstigt vänster haha! Så nu är hans saker undan plockade iaf! Har bara lite kvar innan jag ska in i duschen och fixa mig för att kanske dra mig på hatten :) ! Ikväll blir det sängen tidigt iaf :)! Imorgon opereras jag kl 11 :)


11 juli

Nu har jag städat det mesta i lägenheten :) resten tar jag imorgon :) nu blir det mysa i soffan och bara njuta. Sovit hela dagen efter jobbet men kommer nog somna snart igen :) ! Imorgon går jag på helgen eftersom min operation är på fredag, ska bli skönt att få det gjort ! :) Nu blir det film, natti natti <3


Jobbet...

Sitter på jobbet och drömmer mig bort om min säng! Jag är så galet trött, förstår inte varför. Tre gosiga vänner ligger hemma hos mig och sover nu och jag hoppas dom sover jätte illa! Haha imorgon är sista jobb dagen för denna veckan eftersom jag fick ledigt på fredag, så det blir operation på dagen då :) När jag kommer hem ska jag ta en vilo paus sen blir set gå en promenad innan läggdags! Ska lägga mig så tidigt som möjligt idag :) nu ska jag fixa lunchen sen rast :)


Ändringar!

Va hos tandläkaren idag så operationen bli tidigare än väntat :) istället för slutet av oktober blir det på fredag. Då får jag ta ut tandställningen i oktober kanske ! Jag vill ju bara ha ut den nu :) haft den i tre år i oktober så känns som om det är dags nu :) Funderar på att göra en liten läpp lyft så man får se tänderna så jag inte visar mina :p varför ha kanon tänder om man ändå inte visar dom lixom :) Ååh så taggad för allt just nu :) ! Nu har krister lagat go middag så vi ska käka sen kommer min saknade Jessica :)! Ha en bra kväll!


Usch

Stressat hela dagen, kom på att jag ska till tandläkaren och inte Kungälv utan Mölndal ! Så får åka med sletna kläder och osminkad, inte okej det här! Vädret är ju piss också, det är mysigt när det regnar om man ligger hemma i sängen inte när man går ute utan jacka. Idag blir det något positivt iaf, ska ju träffa världens bästa Jessica idag som är hemma för natten :) så hon ska nog sova hos mig! Nu ska jag skynda mig till stan, och hoppas ingen ser mig sen fort hem i min sköna säng!


RSS 2.0