Riktiga vänner....

Man vet verkligen vilka ens riktiga vänner är och vilka man vill ha livet ut.
Älskar när det är så att man inte pratat på flera dagar/veckor men när man väl ses är allt som vanligt, och man vet att man alltid kan ringa dom om det är något. Har bara ett fåtal såna vänner men det är verkligen dom jag kommer hålla riktigt hårt i. 
Mina riktiga vänner är guldvärda verkligen. Är så glad att jag få ha dom i mitt liv och kalla dom mina vänner.
Jag vill ha vänner som jag kan vara mig själv när jag är med dom och prata om allt med för jag vet att just dom alltid lyssnar. 
 
Jag hatar vänner som hör av sig när det passar dom och när dom kan och vill ses. 
Orkar inte lägga mer energi på såna vänner utan kommer lägga energi på dom som jag verkligen vet är mina riktiga vänner nu. Behöver inte mer falskhet och skit i mitt liv mer är trött på sånt och väljer hellre att lämna all sån skit. 
Folk som pratar skit om andra är bara avundsjuka på något dom har. Det är också något jag är trött på, visst jag har pratat skit om folk men valde att se det positiva i människorna man träffar istället för det negativa, och jag mår så mycket bättre av att göra det. Hittat så mycket nya vänner och känner inte alls agg mot någon utan man ger alla en chans att visa att dom är bra personer och inte lyssnar på alla andra som säger något elakt om den personen. Tog lång tid för mig att inse att det verkligen är sjukt lågt att snacka skit om människor och att man ska ge dom en chans. 
Jag har inte vart guds bäste barn men jag försöker alltid ändra mig så jag ska bli mer positiv. 
 
När man väl insett det så är allt så mycket roligare, klart man kanske är avundsjuk på att den tjejen har så långt fint hår och inte du men istället för att spruta agg mot henne så säger jag till henne att hon har vackert långt hår. Vi tjejer är extremt duktiga på att trycka ner folk och främst tjejer som har just det där du vill ha. Men jag har lärt mig att man ska vara nöjd med sig själv, och glädjas för andra. 
 
Jag är nöjd över den jag blivit idag och att jag har dom vännerna som fortfarande finns kvar för mig. Jag älskar mina vänner så mycket och det vet dom. 
 
 
 
 
Hannah har blogg (hannahkuhnel.blogspot.com) Hon har en son på 4 månader och är en grym mamma, kika in på hennes blogg :)<3 
 
Några av mina vänner som verkligen alltid finns där för en, guld värda är ni !<3
 
 

Nattiiii

Har vart en lugn dag och bara försökt kurera mig :) fortfarande sjukt förkyld men febern är borta :)!

Imorgon blir det äntligen jobb och sen blir det hem och kurera mig :) och kolla film hela kvällen....

Idag har jag tvättat, haft Emelie på besök och det är alltid lika trevligt :) sen på kvällen gick jag hem till Nadja och umgicks med hon och hennes mamma så otroligt mysigt :) dom har skaffat kanin och den kissa på mig och sen rymde den haha jaga den i köket. När vi fick tag på den och satt den i buren så skvätte sen kiss på mig igen! Haha den gillar nog inte mig!

Gud vad jag har saknat den familjen :) finns ingen familj som den, så underbara allihop :)<3

Men nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon :) natti natti :)


Blir galen!

Va rädd att denna dagen skulle komma :( som jag kämpat i nästan 8 månader !
Att bli förkyld va något jag va rädd för, att behöva nässprey igen.

Vet inte om jag vågar testa en gång och se om jag inte fortsätter även om jag inte är förkyld. Varje dag i 5 år tog jag nässprey även om jag inte var förkyld och har nu inte använt det sen 5 februari, nästan 8 månader utan det och jag ät stolt över mig själv. Men jag vill s gärna kunna använda det ibland men vet inte om jag kommer hamna i samma spår som jag va i för några månader sen.

Den 5 februari så va jag i Sthlm hos min då varande kille och skulle hem, jag glömde mitt nässprey och kan lova att jag fick damp på vägen hem på tåget. Ringde pappa och fråga om han kunde gå och köpa men han vägra, fråga även mamma men hon vägra med. Började använda ett sånt doft nässprey istället för min näsa va helt kaos!
Men tappade bort det och va helt frisk från förkylning sen dess.

Nu kom det igen så får lite panik. Vill inte använda det för min näsa klarar inte det! Men vilken känsla det är att använda det, sån kick!

Får försöka med te, halstabletter, doft sticket jag hittade igen och snyta mig hela tiden så kanske jag kan jobba imorgon :) och massa thailändska värktabletter :)!


Stallet :)

Skulle sova ut idag men jag kan inte sova ut verkar det som för vaknar halv nio pigg, är vaken en stund och blir trött igen :/

Ätit frukost nu och fixat lite här hemma :) sitter och kollar lite bloggar och lyssnar på musik i väntan på att mamma och Ebba ska hämta mig så vi kan dra till stallet :)
Ska bli mys att komma dit och mysa med hästarna lite.


Mys helg...

Denna helgen kommer jag bara att ta det lugnt och vara hemma :) Ebba kommer och sover hos mig imorgon och även kanske Elina :) kommer bli en mysig kväll!

Idag ska jag mysa med mina grannar och kolla charlies änglar :) pallar inte dricka denna helgen, och nu ska jag ju börja träna så då kan jag inte dricka :)

Imorgon blir det även stallet :) jag trivs så bra där, bara gå och mysa med hästarna :)

Nej nu ska jag mysa mig ner i soffan och gosa med grannarna :)
Ha en bra kväll :)!


Uuuusch ångest!!!

Jag måste sälja min skor då jag tycker dom är allt för fina för att bara stå som prydnad.
Dock va det därför jag köpte dom men dom är för fina tycker jag nu men älskar att bara kolla på dom.
Jag har aldrig använt dom utan bara testat dom men tog av dom lika fort !
Så nu är det dags att sälja mina snyggingar, dom är i storlek 35 så har du storleken så hör av dig.
Dom är väldigt bekväma och sitter snyggt på :)!
 
 
Fiiiiinaste skorna <3

Fortsätt le...

Även om det händer tråkiga saker måste man alltid fortsätta le...
Jag har lärt mig det genom dom senaste åren och mår så mycket bättre av det.

Imorgon är den dagen jag inte ville skulle komma. Jag ska in i rättssalen och jag trodde aldrig jag skulle in där.. Men så är det. Är lite nervös inför imorgon. Hur det än går måste jag ändå stå mitt kast och gå ut med ett leende för något positivt är ju att man lär sig av att göra misstag här i livet. Detta kommer ju inte vara det ända misstaget men det ända misstaget som kommer leda mig till rätten!

Nu ska jag snart sova så jag är utvilad imorgon :) sen ska jag även boka kryssning imorgon :D kommer bli bästa födelsedagen ever! :D

Natti natti !


Sleeptime :)

Nu dags att sova, skulle gjort det för länge sen men fastna med att läsa lite bloggar :)
Imorgon hoppas jag på att få jobba och sen blir det iväg med Angelica för hon ska göra ögonfrans förlängning :)

Blir även att boka kryssningen imorgon hoppas jag :) kommer bli världs bäst! ;)

Va ute igår och det va jäkligt skoj :) älskar trädgårn!
Men nu kommer det bli lugnt ett tag fram över :) känner att jag börjar bli för gammal haha :)!

Nu ska jag sätta på lugna favoriter och gå in i drömmarnas värld :) natti <3


One love!

Den kärlek som har uppstått plötsligt tar den längsta tiden att bota ! </3
 

 
 
 
*Kärleken kommer när du inte letar efter den, så leta inte efter den för den kommer!*
 
 

Du är den bort tappade biten i mitt hjärta ! </3


Planer :D

Ligger i sängen med största leendet på läpparna och smsar med bästa Emelie :D fyller år den 29 november och då är även 100% party kryssen :D måste verkligen med på den, snacka om grym födelsedag. Fira den på en båt och även en av mina trognaste vänner Emelie, sen kommer vi bli fler men uuuusch vad jag längtar!

Detta året har gått upp och ner i mitt humör, hänt sjukt tråkiga saker men även grymt roliga saker :)

Tråkiga sakerna har jag lagt bakom mig och försöker se det positiva i mitt liv istället och allt positivt som kommer komma :) ska vinna tillbaka en av det bästa sakerna som jag hade i mitt liv innan :) alltså min kropp!
Ska bli lika smal som förr och gå ner i till min målvikt och hoppas jag klarar det till min födelsedag :)!

Det är mycket jag saknar i livet just nu men kommer ta allt som det kommer :)
Har även lite planer på att låna ut min lägenhet ett halv år eller ett år för att prova på att bo i Sthlm :) men vill inte lämna min lägenhet här helt för jag älskar min lägenhet sååå mycket :)!

Ett annat datum jag längtar efter är 25/10, har längtat efter den dagen i tre år och den är snart äntligen här :D kommer bli ett bra år även om jag förlorat mycket som jag inte velat förlora. Men man kan inte få allt, eller hur :)?

Nu ska jag sova för imorgon blir det jobb :) och sen låååång promenad och lite träning här hemma!
Natti natti :)


Tröttiiiiii

Ligger i sängen hos Krister just nu och kollar lite tv :)
Idag har vart en mysig dag.
Börja med att ta tåget mot Sthlm, kan lova att många skratta åt mig när jag somna titt som tätt, vaknar i ett ryck av att någon hosta, tack för folk skrämmer livet ut en. När jag väl va framme då käka jag lite frukost och sen borta jag runt och försökte hitta pendel tåget till Södertälje, lättare sagt än gjort haha!

Sen skulle jag ju hoppa av vid Östertälje för att ta buss somna lite smått och ser att jag är framme fick panik och kasta ut resväskan typ haha!

Fick vänta på Krister i Södertälje så satt och kolla på ankor och döpte dom haha mobbad som jag är!

Åkte hem till han då han kom så hitta massa saker att sätta på mig haha Krister skratta bara åt mig haha! :p sen skulle vi ut och käka med Henning, jätte trevligt och vi avsluta kvällen med att kolla film det blev projekt x :) skit bra film haha!

Nu ska vi spela lite innan lägg dags :) imorgon fyller Krippe år så då blir det hem till hans mamma och även gå till systemet :) han blir stor pojke nu!

Nu ska vi spela och sen sova :) ha en bra kväll!
Så kommer lite bilder från idag med :)!

Emma goes Sture p och inne i spel!


Stockholm...

Sitter på tåget till Stockholm nu och ska hem till Krippe :D ska bli riktigt roligt, synd bara att inte en viss person åkte med men får skita i det nu och hoppas på en grym vecka där :)

Sov inte ens en timme i natt så är lite trött men får hålla humöret uppe och vara positiv :)!
Dock har jag ju två sätten men kan inte sova på tåg ändå :p

Köpte en tidning så ska la läsa lite i den innan jag är framme :) kommer bli en grym vecka det känner jag på mig!


Helgen...

Denna helgen har vart grym :)
Fredags jobba jag på bästa ställt med bästa människorna man kan jobba med :) sen hem och fixa inför kvällen, så det blev systemet, handla mat och duscha osv. Sandra kom till mig på kvällen så vi gick upp till min granne och åt lite Thai och förfesta :) sen vankades det utgång. Vi skulle på trädgårn egentligen men va fullt så vi gick till berså, det va helt okej men inte som trädgårn :) hade en grym kväll iaf, och va kul att umgås med Sandra igen :)!

Lördagen spenderades med min underbara syster och bästa granne :) vi bara myste hela kvällen, grannen kom och gick hela tiden för hon hade lite fest där uppe :) men sjukt mysig kväll och älskar när min lilla syster är här :)!

Idag blir det slapp dag igen och fixa lite här hemma :) sen ska jag fixa lite innan nästa helgen eftersom den spenderas i Sthlm :) ska bli så sjukt gött att åka iväg. Vem vet kanske inte kommer hem mer utan stannar där uppe ;)! Får se lite hur det blir :)!

Ne nu ska jag fortsätta kolla tv med min lilla syster :) ha en bra dag!


RSS 2.0