4 dagar kvar !

Jaa denna veckan har vart helt galen med massa alkohol och roligt folk.
Nästan hela veckan har man tillbringat med Jessica :D tycker om henne väldigt mycket!

Jag har även vart i stallet några dagar denna veckan :) har vart jätte mysigt och perfekt väder!
Har ridit lilla ukkie, hon är såå underbar att hålla på med och sjukt söt ^^
Älskar livet i stallet, att bara vara där och mysa med dom underbara varelserna :)

1 dag kvar tills man blir röd hårig och 4 dagar kvar till kryssningen och det kommer bli hela jävla grymt !
jag lääängtar så mycket, med mina två underbara flickor och filip hihi :) vi kommer ha så jävla kul !! TAGGAA SOM FAN FLICKOR OCH POJKE :D !


Charmig bild på Richard :D

Gullig bild på mig och Richard :P

Bilder från bohuscupen :)

Emelie och Torina :)




Ebba och Candy :)




Johanna och Jackpot :)

Love you girls <3


Fotograf: Felicia Adolfsson !

Bohuscupen :)

Idag va jag och kolla på när Ebba, Johanna och Emelie tävla på Bulycke :)
Jag missa tyvärr förklassen men det hade gått bra Ebba och Emelie hade felfria rundor men Johanna hade tyvärr rivit 1 hinder :/ men det gick bra ändå :)

När jag kom skulle dom börja ta ut hästarna och göra dom redo för lagklassen :)
Först ut va Johanna hennes ponny va inte riktigt på topp idag tyvärr hoppa hon bara 3 hinder, för han tvärstanna och lilla Johanna flög av så hon blev utesluten men jag tyckte hon va grymt duktig ändå :) Johanna och Jackie kommer ju även tävla den 15 maj och då kommer det gå så mycket bättre :)

Sen va det dags för Ebba att rulla in på banan men tyvärr blev det ett litet missförstånd och Ebba hoppa ett hinder utan att fått startsignalen så hon blev tyvärr med utesluten :/ men hon fick iaf hoppa banan och fick 42 i stilpoäng :) hon är så enormt duktig och man kan inte va bäst jämnt :) Ebba och Candy ska även starta den 15 maj och då kommer dom ju så klart vinna hela skiten :)

Emelie va på tur efter Ebba och hon va den ända som klara hela banan felfri och va jätte duktig :) tyvärr räckte inte det till en plats i placeringen, men hon va duktig hon kom på 13onde plats av 23 så inte så dumt ändå :) hon fick 39 poäng i stilhoppningen :)

Laget kom ju då tyvärr sist eftersom 2 blev uteslutna och så men den 15 maj så vinner Hålta laget kan jag lova :D dom kommer köra järnet och jag kommer sitta och heja på dom till max i publiken såklart !

Jag stötar dessa tre underbara flickor till max i deras ridning och är där och hjälper dom med allt dom behöver :) Dom är så duktiga och jag är så stolt över dom alla tre :) Älskar er mina små flickor !<3



Bild från idag på Ebba och Candy, så fina !<3

Idagen...

Just nu sitter jag i skolan och ska göra HLR snart så jag fått de gjort :)

Efter det ska jag och Emelie hem till mig och plugga, äta lite mat och så sen ska vi ta tåget in till stan för vi ska till våran lärare Kjell idag på vinprovning :)

Skulle vara nykter fram till 28 april men det gick la sådär eftersom alla fyller år hela tiden :P
på söndag fyller lilla Emelie 19 så jag ska ut med henne på lördag ^^ sen blir det nyktert fram till kryssningen för detta funkar ju inte alls om jag ska dricka varje helg :P


Gött med öl!

Natten..

Somna vid åtta igår och sov 12 timmar inatt, UNDERBART!

Men något som inte va så underbart va min dröm !
Jag drömde om kryssningen som jag och mina vänner ska på den 28/4 :) När vi stod på terminalen och vänta på att komma på båten berättar jag om att jag drömt detta att det ska hända och mina kompisar tyckte jag va dum i huvudet men saken är det att det hände ju faktiskt.
Vi va på båten och mitt ute på havet märker jag att mer och mer människor försvinner från båten, jag går ut och röker och ser att massa människor ligger i havet. Det är ett gäng som har kommit på båten för att kapa den och då slänger ner massa människor från båten. Vakterna på båten samarbetar med detta gäng för att dom själva vill hålla sig vid liv så jag ser att en vakt slänger ut Jessica och Emelie men dom lyckas på något sätt komma på decket under. efter ett tag får vissa folk tag på dessa människor och tar fast dom. Senare när vi kommer fram går en massa av i Tallinn och handlar, en halvtimme innan båten ska åka börjar fartyget ta upp gången och gör sig redo för att åka men och man ser att folk inte kommer på båten. haha ingen rolig dröm slutet av dröm är hemsk så berättar inte det här :P men fyfan man blir ju lite skeptisk att man ska åka haha !

Snacka då om att man tror att den är sann när man säger innan att man har drömt det. Jag vakna i panik!
Tur att det inte är sant iaf :)!




Skolan

Sitter nu i skolan och ska snart ha matte prov :)
nu blir det en jäkla massa pluggande det sista eftersom det är bara nio veckor kvar tills studenten :D
Måste börja plugga som ett as nu jag vet att jag klarar det men måste få motivation till det bara !

Idag ska jag hem och plugga sen ska jag sola för det behövs :P !
Och såklart msa en massa med min lilla syster som jag saknat sååå !<3


Sötare unge får man leta efter !<3

RSS 2.0