Utvilad!

I torsdags blev det ingen träning va inte på humör alls, så åkte till Troja istället och kolla hästhoppning :)
Igår jobba jag och sen åt middag på tai lee med min granne :)!
När jag kom hem va jag så mätt så jag gick och la mig och kolla film :) men tog inte långtid innan ögonen drog ihop sig! Så igår somna jag innan tio och det va verkligen hur skönt som helst att vakna obakis och utvilad.

Ikväll kommer antagligen mina tjejer hit och dricker lite och spelar lite spel och leker lekar :) ska vi hur mysigt som helst!

Nu ska jag städa och sen hoppa in i duschen för känner att tiden bara springer i väg! :)


Kommit igång ;)

Då har man börjat komma igång lite med träning :)
Började i måndags och gick en mil med Emelie :)
Igår gjorde jag 20 armhävningar, 20 situpps och 20 knäböj :)
Idag har jag gått milen, 30 knäböj, 30 armhävningar och 30 situpps. Just nu har jag ganska ont i min kropp :p men kommer kännas bra!

Detta ska jag försöka göra varje dag :) imorgon blir det nog milen och öka med 5 eller 10 på resten :) känns ganska bra faktiskt!

Kommer uppdatera om mina pass här så jag vet vad jag gjort haha för mitt minne är sämre än en guldfisk nu asså ;) nu känner jag mig mycket bättre och starkare så hoppas jag kommer klara detta!

Nu duschen innan jag ska sova! :)

Älskade kropp du ska bli lika smal som innan men lite mer vältränad!


Panik

Ligger i sängen nu och kolla salt. Riktigt bra film faktiskt :)

Helgen har vart kanon, va ute i Kungälv i fredags haha har inte vart ute i Kungälv på 3 månader om inte mer :p hatar att gå ut i Kungälv. Men va faktiskt ganska kul för man träffa folk jag inte träffat på jätte länge :)

I lördags så va jag hemma hos mamma och åt tacos o myste till melodifestivalen :) underbar kväll. Idag va det så fint väder så valde att åka till mamma.

Har panik på min kropp. Hur fan kan kroppen ändras så som den gör. Innan kunde jag äta hur mycket som helst men gick aldrig upp. Nu kan jag äta en macka typ och går upp typ 5 kg på den mackan. Fyfan! Iaf vet att jag sagt det länge nu men ska fan ta tag i detta med min kropp, inte alls kul att lägga sig varje kväll och må dåligt för ens kropp :( nu ska jag iaf kämpa med kroppen. Promenader varje dag, simma så mycket jag kan och massa övningar hemma :)
Har även fått tillbaka mina exem och dom går inte bort. Och idag märkte jag att jag har som ett brännsår typ över rompisen, skit ont det bränner och kliar så ska ringa och boka tid för allergi tester imorgon.

Imorgon ska jag söka jobb i Norge och hoppas att man kan få något där :)
Nu ska jag fortsätta kolla på salt.

Natti :)!


RSS 2.0