Ridit.. :)

Idag trotsade jag min lilla förkyldning jag har och satte mig på hästen :) kan säga att det va 2-3 gången jag satt på storhäst. Malin sa att vi skulle ta en skrittrunda men när vi är halvvägs tillbaka säger hon att vi ska rida lite i paddocken, blev as nervös då jag bara skrittat på storhäst eftersom jag alltid ridit ponny :p men trava lite i skogen och mötte på en cp hund som vägra lämna oss ifred!
Men i paddocken både jag trava och galoppera! Kan säga att det är sjukt stor skillnad på ponny och stor häst, shit!
Haha men någorlunda bra gick det iaf för att vara första gången ;)

Kanske ska ta tag i ridningen igen, saknar det som attans! :)

Nu ska jag sova för imorgon är det jobb men även fredag ❤

Jag och min bästis santana 😍❤


Dåligt..

Haft grymt dåligt med tid att blogga, jobbar hela tiden och tränar...
Nu har jag haft paus i typ en och en halv vecka då jag vart lite halv krasslig o sen legat med feber. Men på måndag skajag börja igen till max, då blir det träning varje dag.

Denna helgen va hel galen. I fredags va jag och Malin på hatten, vi skulle ta det lugnt va tanken men körde all in istället haha! Blev en massa bråk o skit men Mikaela o hennes kille hämta mig som tur va haha. Lördagen skulle jag spela kubb kl 10 haha men vaknade 11 panik! Sprang ner till skarpe där mitt lag väntade :p sjukt kul va det iaf!
På kvällen skulle mina bebes komma o jag skulle laga mat men hade druckit hela dagen haha så laga lasange i mikro så lat blev jag! Malin körde då hon va så bakfull så hon inte ville dricka :p stackare! Vi körde på hela natten fyfan aldrig igen ska jag säga!
Söndagen va det dop kl 10 trodde det bara va dop men det va ju allt både gudstjänst o natt blablabla haha. Gud bevare mig att det finns toaletter i kyrkor iaf! ;)

Sen låg jag sjuk till idag och imorgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet :) som jag längtat :D!

Nu ska jag o grannen kolla idol sen blir det sova tidigt för har en huvudvärk som inte försvinner!

Lite bilder från helgen kommer här!


RSS 2.0