Johanna är bäst :)

Ba så ni vet!


Jobbsökande...

Just nu ligger jag i soffan och kollar lite olika jobb :) idag blir det kanske dra till stan för att fika och sen en go hemma kväll :)!

Pappa läste igenom mitt cv och personliga brev så jag kan skicka iväg dom nu eftersom han tyckte dom va bra :)

Ha en bra dag alla :)


Svag :/

Känner mig svag i kroppen och är helt kall svettig ! Känner mig helt förvirrad och när jag mår såhär blir det andra tankar som börjar och vela med mig :(

Trodde jag skulle vara glad och må bäst men gör inte det! Mina tankar tar kål på mig och vet inte vad jag ska ta mig till :/

Så många frågor men inga svar... Åååh vad jag är trött på att känna såhär :( vill att allt ska bli som förr då jag mådde bäst och log igenom mina dagar, ler gör jag ju hela tiden för har såna underbara människor runt omkring mig men inte på samma sätt :/!

Hur ska man få veta allt man vill ha reda på och när ska allt bli perfekt igen ? Det är frågor som går i min tanke hela tiden ! ååh så förvirrad och vet inte vad jag vill längre ! Men en sak vet jag och det är att jag har världen bästa vänner :) tack för att ni finns, jag älskar er alla ! :)

Nu ska jag sova och se om allt blir bättre imorgon, jag får hoppas på detta annars vet jag inte hur min dag kommer sluta eller denna veckan :/
Natti natti alla underbara <3




Du <3

Åh vad du är underbar, det finns inga ord! Du är allt en tjej kan drömma om!
Och just jag är den som får vara stolt och säga att du är min pojke :)
Du är speciell och har en stor plats i mitt hjärta som ingen nånsin kommer kunna ersätta. Jag har aldrig varit så här kär och lycklig med någon !

Att beskriva min kärlek till dig är svårt, inte det att jag inte kan säga vad det är utan att hitta dom perfekta orden att beskriva. Finns ingen som kan få mig att må såhär bra, bara du :)
Du är mitt allt!

Du har den finaste insidan som någon kan ha :) och vi ska inte prata om din gulliga, söta och underbara utsida :-* hihi ! Jag älskar dig världens bästa :)!

My heart belongs to you darling !



Knaas....

Denna helgen har vart sjukt rolig men knaasig till max! haha

I fredags blev det utgång med sofia och frida, det va helt okej inte så mycket folk men helt okej :)
Igår skulle jag och frida ha vinkväll men sluta ju inte riktigt som planerat när jessica ringer och tjatar om att gå ut så det blev att fixa sig för att gå ut :)
Kvällen igår va ju inte direkt normal, sjukt knaasig !

Haha jaja nu ska jag invänta ponnyakuten och sen film ikväll :)
Jag har även saknat min prins oerhört mycket denna helgen.
Han är verkligen speciell för mig och är anledningen till att jag vaknar med ett leende varje morgon !
Jag älskar han såå !<3

image description

Rensar tankarna...

Min tankar snurrar i 220 och vill bara släppa allt så därför tar jag sällskap med min käre vän alkoholen idag :) ikväll blir det dricka med vänner, träffa människor och dansa som aldrig förr ;) då kanske man kommer på andra tankar iaf för just nu är jag bara Depp och inget bra när jag blir sån för då blir jag bara sur och grinig och hatar alla haha !

Jobbat idag och sen vart på systemet haha hatar att gå in där speciellt idag, i morse ringde dom och fråga om jag kunde jobba så klart kan man ju det då och springer iväg till bussen :p efter ett tag märker jag att jag glömt min bh hemma haha lite halv pinsamt sådär när busschaffören kolla på mig som om jag vore dum i huvudet haha :p jaja man kan inte alltid vara piggast i världen :) nu ska jag invänta min syster som ska lägga färg i mitt hår så man är lite fräsch till kvällen ;) ha en kanon kväll för det ska banneme jag ha ;)!!!


Behöver skriva av mig....

Jag vet inte vad jag vill få ut av detta men behöver skriv av mig, jag är helt förvirrad och vet inte vad jag ska ta mig till :/ hatar att känna såhär !

Allt börja på nyår då det hände en lite tråkig sak som jag inte vill ta upp nu men det gjorde även en annan sak bättre. Vet inte hur men jag blev kärare och gladare men ändå är jag inte helt där att vara det perfekta.

Jag har en kille som är perfekt för mig och som jag älskar men saken är älskar han mig lika mycket som jag älskat han ? Allt känns helt perfekt när jag är med han men när vi är ifrån varandra händer något och vi bara bråkar, är det för att vi saknar varandra för mycket eller för något annat som jag inte kan lista ut vad det är! Jag visar min kärlek på alla sätt men kommer den ut på det sättet det var meningen? Är han rädd att visa sin kärlek? Är detta nytt för han? Kommer han bli den romantiska kille han va innan? Älskar han mig så som jag älskar han ? Det är många frågor i ens huvud som går just nu :/ jag gör allt för han och kommer alltid älska han!
Att ha distansförhållande är jobbigt men att det va såhär jobbigt visste jag inte :/ att sakna en människa såhär gör ont och jag mår inte bra utan han, varje gång vi sagt hejdå och jag sätter mig på tåget eller flyget kommer tårarna och dom kan rinna i flera timmar! Jag får tårar när jag skriver det bara för jag saknar mitt hjärta!

170 mil är mycket men är det för mycket för att förstöra en kärlek, tror inte det och jag hoppas verkligen inte det heller för min kärlek är så stark till denna människa så jag hade flyttat på mig och bott ute för att rädda våran kärlek om den hade gått i kras!


Jag älskar denna killen för den han är och hoppas att han älskar mig för den jag är! Han lyser upp mina mörkaste dagar och gör som till dom bästa !
Jag kommer kämpa med att visa min kärlek på bästa sätt och uppskatta allt han gör :) allt är perfekt med han och han är verkligen perfekt för mig !
Tim läser du detta så ska du veta att du är den rätta för mig och jag älskar dig så mycket min prins !<3

Detta blev ett lite konstigt inlägg men behövde verkligen skriva av mig!





RSS 2.0