:)

Nu har man äntligen slutat jobba så nu blir det hem och vila innan helgens natt jobb :)

Längtar tills tisdag då lilla sötisen kommer ner på besök till mig och stannar till lördag :) får se vad man hittar på då om man inte jobbar hela veckan ;)


Trött!

Idag är man ju ganska trött när dom ringer och fråga om man vill jobba men det vill man ju självklart :)

Ska jobba 09.30-14.30 idag och sen börjar jag 22.00 igen och jobbar natten hela helgen :) det är lite segt att man slutar 04, men det är pengar !

Hade en skön kväll igår med min favorit :) synd att jag missar din födelsedag på lördag men jobb är jobb :)

Nästa vecka kommer fint besök till mig :) mysigt!

Men nu ska jag fixa mig inför jobbet :) ha en bra dag alla :)
Pusspuss!


God natt :D

Nu går en mycket glad tjej och lägger sig hihi :) längtar tills tisdag en massa! :)<3 Natti !

Mys...

Sitter på balkongen och myser med Andrea :) vi sitter och inväntar att vi ska gå till krogen krogen, vi ska vinna hela skiten på quizen idag hade vi tänkt ;)

Allt har gått kanon idag, tandläkaren tycker att jag sköter mina tänker bra och dom sa idag att dom snart vill börja sätta in mina titanskruvar :) så snart kanske den åker ut ^^

Skriver sen när vi vunnit på quizen så ni får veta hur smarta vi är ;) hihi!

Pusss


På väg

På väg hem nu med mitt mongobarn Andrea :) vi ska till quizen och vinna lite ;)

Har vart och köpt nytt skal och ny laddare i stan innan också, mysigt!


Tandläkaren...

Nu blir det att fixa frukost och sen dra sig till mölndal för tandläkarn :)
Efter det möta Andrea i stan :)

Ha en bra dag alla :)


;)

Mina vänner är bäst och jag älskar dom så, bättre vänner får man leta efter <3


Idol!

Andre va grym ! Tyckte dock att snyggingen Tony skulle gå vidare men inget med det :/ sjukt snygg är han hihi och lilla Andre så söt och sjunger så bra!

Snart blir det att gå till sängs för imorgon ska man till tandläkaren och fixa lite ;) hoppas jag snart blir av med tandställningen så jag kan börja med nästa sak ;)

Imorgon ska jag även spendera min dag med min lovely Andrea :) vi ska mötas upp i stan efter tandläkaren och sen dra till Kungälv för att slå ut alla gamlingarna på quizen haha ja man får ju hoppas iaf ;)
Men nu säger jag god natt för mig.
Pusspuss


Söt...

Jobbat nu tre dagar på mitt gamla gymnasium :) har vart roligt! Dom va nöjda med mig, sa att jag va duktig och dom hoppas att jag kommer tillbaka :) alltid lika kul att höra att dom är nöjda med mig, har aldrig fått höra något dåligt :)
En kompis är ledig nästa vecka och om mamma tillåter ska han kom på besök hos mig hoppas! Hihi

Just nu sitter jag och kollar film och inväntar idol hihi snygga Tony ska ju sjunga idag ;)


Xtreem bilder...!





































Detta va lite bilder från kryssningen Xtreem ;)
Vissa bilder är la sådär eftersom jag endast har haft min iphone och några från en kamera :)








Kryssningen !

Nu ska jag berätta allt från början haha.

Allt börja dagen innan vi skulle åka allt vi skulle fixa och så. Sandra kom hem till mig vid 6 på kvällen och jag hade precis packat det sista, allt fick precis plats då jag kom på att jag skulle ha öl i också. Vi gick och handla öl och lämna dom hemma hos mig sen gick vi till maxi för att handla mat som vi skulle ha på bussen upp till sthlm. Sen gick vi hem till mig hämta ölen och min resväska, sen va det bara att gå mot bussen så vi inte missa den hem till Sandra :) Haha jag kan lova att jag gnällde som en bebis med den packningen och väskan med 2 lock öl vägde ganska mycket :P
På bussresan hem till Sandra kom jag på att jag glömt hämta högtalarna hemma hos Emelie så då blev det till att ringa runt för att se om någon kunde köra mig till Emelie att hämta dom men nejnej ingen kunde jag jag började få panik. När vi kom hem till Sandra packa vi hennes saker, packa ner ölen i min väska haha det gick la sådär :P När Sandra ville gå och lägga sig typ kom jag på att vi skulle färga mitt hår så det blir till att göra det haha då kommer ett samtal och det är Pung som säger att han kan köra mig till Emelie så jag kan hämta högtalarna haha det va ju bra men vafan jag hade precis satt i hårfärgen och han skulle vara där inom 5 min haha jaja så jag gör ju vad som helst när jag väl kämpat haha så jag tar en påse på huvudet en handuk runt kroppen och mina tajts haha och gick ut i Göteborg, jag kan ju säga att jag bara hade bh under handduken som tur va så va det inte så mycket folk ute haha men kallt va det ! Jag fick mina högtalare iaf ;) sen när vi kom hem så va kl 1 och vi skulle snart upp men jag va så taggad, jag tvätta ur håret och gick och la mig.

Klockan ringde 04.20 jag snooza till klocka va halv 5 då va det dax att gå upp. Gick upp och duscha och hade mig, fixa det allra sista innan man skulle åka :P Sandra vakna lite senare och gick in i duschen så jag vänta på henne så börja vi sminka oss och sen packa ihop oss för att gå till bussen :) Missa första haha så fick springa så vi hann med nästa iaf :) vi gick och köpte lite frukost och lite gott att ha på bussen och sedan traska mot den :) Jag va lite övertrött på bussen så jag skratta åt allt, haha vi dampa hela vägen upp till sthlm typ för sova det går inte att göra när man har Emma med sig :P Vi fick även sällskap i Jönköping av våra goa pojkar :)

När vi kom fram till terminalen hämtade vi våra hyttkort och kolla vart vi skulle bo. Vi gick längst ner i båten under bil däck typ hehe men tänkte att man inte skulle vara där så mycket utan bara sova och fixa sig :) Vi hade sjukt goa grannar från Dalarna, grymma tjejer! Vi duscha och fixade oss inför kvällen men först va det ju knäcka första på båten ;) och den smaka sjukt bra! Sen gick vi vidare till våra kära pojkar från Jönköping och för festa :) Kvällen gick och vi hade mycket roligt hela kvällen, vi gick till puben och även dansa på stora dansgolvet :) Efter en hård dag på bussen och massa festande svek mina vänner mig för att dejta kudden ;) Jag festa vidare med några andra som jag hade hittat på båten och hade sjukt nice, när jag sen ville efterfesta gick jag tillbaka till min hytt där Jessica och Sandra låg och sov haha dom blev inte så glada när jag och den killen skulle dricka haha Jessicas kommentar det första hon sa va: Är han snygg? haha Jessica asså ! Han gick eftersom dom sov och jag fick la gå och lägga mig jag med då :P Men det gjorde jag ju inte, damp killen mittemot hade ju damp och banka på våran dörr när jag öppna så hade dom stängt dörren han gjorde allt för att göra mig arg, höjde musiken och massa så jag flippa lite :P Sandra kommer ut och frågar vafan som händer haha jag dampar totalt bankar på deras dörr och skit, Sandra sa då att vi går och lägger oss istället haha då kom det värsta, våran dörr hade stängts haha jag ba har du kort Sandra ? Sandra kollar på mig med sin onda blick och förstod att jag inte heller hade det haha men det va inte allt det kommer mer. Vi gick upp och fråga efter ny eftersom vi låste inne våra, haha men korten funka inte vi gick upp en gång till och fick nya haha ja jag kan ju säga att receptionen blev trötta på oss när vi kommer upp en tredje gång och säger att det inte funkar haha. Hon säger att en kille kommer ner och öppnar åt och men tro det eller ej han fick heller inte upp våran dörr :P Jag skratta lite irriterat och fick den onda blicken av Sandra igen :P Det kommer ner en ny kille som har kort till alla dörrar och även en sån nyckel ifall det skulle knipa med korten han försökte allt men inget gick haha jag börja tröttna efter 1½ timme ute i korridoren tillslut kom en gubbe med kofot och sånt som man har till att bryta upp våran dörr hahaha usch vilken natt! När han väl brytit upp så ska han stå där och byta lås också och ville ju inte att vi skulle somna och han står där ensam eftersom vi hade alla våra saker där inne ;) Har även glömt att berätta att Jessica fortfarande låg där inne och sov men hon va så däckad så hon vakna inte, innan vi hämtade nya nycklar första gången kom vakterna och banka med betongen på våran dörr men hon vakna då inte hahaha hopplös är hon ! När vi kom i säng va klockan 6 på morgonen och hade suttit där ute i korridoren i 2 timmar :P.

Dagen efter vakna vi klockan 1 så vi hade fått sova ut iaf :) Jag tog en öl på morgonen för att jag skulle kunna dricka på kvällen :P Vi gick ut och tog en cigg och köpte cola, sen gick vi och åt, och jag skojar inte åt en sån go köttfärssås jammi va go den va :) När vi sen skulle gå ner till hytten så cpa våran dörr igen men Jessica fick upp den efter 3 gångers försök :) Men då kom det igen när man stänger dörren ska den gå i lås men gjorde den det haha nejnej inte det. Vi fick sitta i hytten i flera timmar medans vi försökte att få hjälp med detta, Krister kom och skulle hjälpa oss så han gick upp och prata med dom i receptionen :) Men efter ett tag så gick den i lås och jag blev över lycklig :) Jag, Sandra, Sebbe och Krister gick till taxfree och skulle köpa bacardi breezer men allt va ju slut så vi skulle ta smirnoff då fanns det bara fyra kvar asså helt kaos :P Jag ville ha min sours äpple men dom sa att den va slut men tillslut sa en nej den har vi dom hade bara fattat fel :P Det fanns två kvar som tur va hann jag men då fattades det pengar till den, jag blev lite ledsen då men så kom Sandra och gav mig till det fast det fattades 10 spänn så fick det av gulliga Krister :) Jag blev så glad att jag hade leende på läpparna hela kvällen, Vi gick tillbaka till hytten och drack. Kristers vänner kom även till oss och drack trevliga folk. Vi satt faktiskt i hytten hela kvällen typ haha men hade så sjukt kul ändå även om jag missa Baby Alice !

På kvällen gick vi och kolla lite på dansgolvet och så Haha men Jessica och Sandra gjorde det igen dom lämna mig för att dejta kudden :P Som tur va hade jag ju Tim som jag hade träffat tidigare på kvällen och även Krister haha vi gick till hytten en timma eller två efter Jessica och Sandra haha så vi gjorde en liten rolig sak mot Jessica, Jag sa till Krister att olla Jessica och det gjorde han hahaha jag dog av skratt, Jessica vakna så jag hoppar snabbt upp i sängen :P Det blev en massa mys och sjukt mycket skratt för Jessica och Sandra vakna efter det vi gjorde mot Jessica haha men hon visste inte något så vi skoja med henne hela tiden tills vi sa vad vi hade gjort, hon blev inte så sur som jag trodde hon skulle bli. Vi sov typ inte på hela natten endast 1 timma eller nått :) Der blev en massa morgon mys det va skönt eftersom en lång 8 timmars resa väntade oss hem.

Det va inte en av dom bästa kryssningarna men den va helt okej ;) Bilder kommer och jag kan lova alla är ju inte vackra haha !


Sjukt..

Hahaha usch jag har haft saker att göra varje dag sen jag sa att jag skulle lägga in om kryssningen :P tänkte sätta mig ner och skriva om det nu så det kommer ut idag sen ska jag även visa massa roliga bilder och ska lägga ut ALLA haha inga undantag på fula bilder ;) så nu ska jag sätta igång för lova min syster att jag ska blogga mer ;)

Ikväll blir det nog bio med bästa Jessica ;) vi ska se jag saknar dig! den verkar sjukt bra hihi :)

Kommer med kryssnings inlägget soon, lovar !

Cp...

Hade skrivit hela inlägget om kryssningen men det bara försvann nu så det kommer ut imorgon och även en bildbomb från den :) för måste verkligen sova nu eftersom det är första dagen på jobbet imorgon så måste ju vara pigg och alert. Hoppas ni läser min blogg och tycker den är kul ska blogga mer om dagarna men har vart mycket nu det senaste :)

Denna bloggen kommer ju mest handla om vad jag gör på min vardag, vänner, pojkar och såklart fest ;)
Hoppas ni tycker det är kul att läsa om mitt liv för i mitt liv händer det nya saker hela tiden ;)
Om ni nu läser min blogg kan ni väl kommentera om ni vill läsa något speciellt om mig, typ om min vardag eller en helg eller kanske mitt förra förhållande :) det vore kul!

Men nu ska jag sova hoppas ni kommer följa min blogg nu för det kommer bli mycket händelser skrivna här :D

NattiNatti !


Jag som ligger i luften ;)

Usch..

Idag mår man som man förtjänar men det är så värt det efter den sjukt roliga kryssen.
Har vart en grym kryssning så nu taggar vi nästa den 24 nov.
Kommer även bli den sista för 18 åringar tyvärr för folk inte kan uppföra sig!

Imorgon kommer jag berätta mer om våran båt tur hihi ;)




Jag och as goa sours äpple på bild!

RSS 2.0