Myser!

Ligger i soffan och myser med världens bästa syster :) kollar Beck och mumsar godis ^^

Hade en underbar kväll här hemma igår :) mammas kompis va här igår med familj så fick låna hennes bebis lite och gå en runda! Härligt när man får låna bebis så ibland för dom är så mysiga :)

Nu är det bara fyra dagar kvar tills man åker på kryssning och får träffa sin sötnos igen :) det är även bara 9 dagar kvar tills jag fyller 20 år gammal hihi så jag längtar :)

Men nu ska jag och Ebba mysa vidare :) godnatt!


Hääär är värdens bästa lillasyster!

Hejsan !
Jag heter ebba och är emmas lillasyrra (värdens bästa) :)
Jag är 12 år och älskar hästar , jag har en foderponny som jag rider och tävlar .Hon heter candy och är 21 år ! nu kanske jag ska byta häst men jag vet inte riktigt ! vi får la se :)

jag skulle bara gästblogga en liten snabbis , Puss (besök gärna min blogg : ebbaahansen.blogg.se







/ebba

Jobbet :)

Känner mig helt seg idag eftersom man bara sov en timma inatt :/ vet inte vad det va med mig igår men sova det ville inte mitt huvud göra igår iaf!

Sitter på jobbet nu fick jobba på guntorp idag ingen aning om vad jag ska göra men det löser sig nog, tycker det är dåligt att dom inte säger att man ska vara här innan så man är beredd på det!

Ikväll ska jag sova tidigt tidigt för vem vet om man ska jobba imorgon eller inte :)
Ha en bra dag !


Saknad..


Hur ska man få en människa att förstå hur mycket man saknar den egentligen !<3



Jag har världens bästa pojkvän, han är så underbar och jag känner mig som en prinsessa när jag är med honom. Han är en riktig dröm, men då kom en sak som gör detta mindre bra. Han bor i kiruna, alltså 170 mil från mig. Det är sjukt jobbigt men när man känner som jag vill jag då inte släppa taget om min prins.

Klart saknaden är jobbig men när man sen ses blir allt så perfekt, att sakna är något bra i ett förhållande för saknar man aldrig sin pojk så tröttnar man på den man är tillsammans med eller så glider man bara isär. Ett sånt förhållande vill jag inte ha utan jag vill känna saknad och det är precis vad jag gör nu.

Jag önskar klart att ha han hos mig hela tiden för jag skulle sakna han bara av att han gick till affären eller på toaletten.

Jag saknar min prins så mycket just nu !<3

Jag och min prins <3
Rosen jag fick av min prins !<3

My babe<3

Är i Stockholm hos mitt hjärta :) nu ska vi sova och mysa :) sötast är han :-* ! Puss puss


RSS 2.0